Samenwerken

Met passie bouwen aan relaties, contact houden en respect verwerven door goede resultaten te behalen en er zo er samen iets geweldigs van maken. Dat is waarmee wij ons het liefst mee bezighouden en waar we al meer dan 25 jaar in slagen. Geen mooie verhalen maar gewoon werken en bouwen aan krachtige samenwerkingen waarvan de basis elk jaar sterker wordt. Wij werken met veel bedrijven al meer dan 20 jaar samen.

Wij gaan voor partnerships waar je met respect voor elkaar door het vuur gaat om zo het onmogelijke mogelijk te maken. Wij vinden het ontzettend inspirerend om nieuwe ondernemers te leren kennen. Daar waar wij met onze online expertise kunnen helpen doen we dat met passie en resultaatgericht.

Wie zijn we?

Golfarrangementen.nl is onderdeel van Recreatief.nl BV. Recreatief heeft meer dan 25 jaar ervaring met het promoten en verkopen van arrangementen in toerisme en recreatie.

Wilt u meer weten over een samenwerking? Dan kunt u contact opnemen met (+31) 88-5405830 of per email naar sjors@golfweekend.nl.

Golfarrangementen maakt gebruik van cookies
Golfarrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfarrangementen