Berg en Dal

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Golfen op het Rijk van Nijmegen en een nachtje overnachten op een Landgoed

Berg en Dal

Voor een 2-daags golfarrangement met een overnachting met ontbijt op een landgoed in Berg en Dal en een top dag golfen op de schitterende golfbaan Rijk van Nijmegen in Groesbeek zit u hier helemaal goed. De golfbaan ligt op slechts 6 minuten rijden van het landgoed en is met zijn 45 holes een klasse apart. Boek hier uw 2-daagse golftrip bij Nijmegen.

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

3-daags Golfarrangement met verblijf in Berg en Dal en 18 holes golfen op het Rijk van Nijmegen

Berg en Dal

Verblijf 2 nachten op het landgoed in Berg en Dal en ga 18 holes golfen op de schitterende golfbaan Rijk van Nijmegen in Groesbeek. De golfbaan ligt op slechts 6 minuten rijden van het landgoed. De baan heeft maar liefst 45 holes en is echt een klasse apart. Na uw dag golfen kunt u heerlijk dineren op het landgoed en geniet u na van een prachtige golfdag.

Golfen op Het Rijk van Nijmegen

3-daags Golfarrangement met verblijf in Berg en Dal en 18 holes golfen in Groesbeek

Berg en Dal

Met dit 3-daagse Golfarrangement boekt u 2 nachten in een hotel in Berg en Dal en op 10 minuten rijden van het hotel een greenfee om 18 holes te gaan golfen op de fantastische golfbaan Het Rijk van Nijmegen. In het hotel geniet u een avond van een 4-gangen à la carte diner en 2 ochtenden van een uitgebreid ontbijt met een glas bubbels.

Golfen op Het Rijk van Nijmegen

2-daags Golfarrangement - Slapen in Berg en Dal en een greenfee 18 holes golfen in Groesbeek

Berg en Dal

Met dit 2-daagse Golfarrangement boekt u een nachtje in een Luxe kamer in een hotel in Berg en Dal en op 10 minuten rijden van het hotel een greenfee om 18 holes te gaan golfen op de fantastische golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Als u eens op een bijzondere baan wilt golfen in het mooie Gelderse Groesbeek.

4 Uitstapjes

Golfarrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2022 Golfarrangementen