Zeeland

Weekendje weg , heerlijk uit in Zeeland. Weekendje fietsen of wandelen aan de Zeeuwse kust, relaxen met een wellness weekend of juist een sportieve zeildag beleven op de Zeeuwse wateren!

golfarrangement

Golf arrangement in Zeeland - Sla je slag!

Burgh-Haamstede 101 verkocht

Kom genieten van een dag golfen in het Zeeuwse landschap en ontspannen in de wellness in het hotel in Zeeland. Na een lekker dagje 18 holes golfen op de par 3 golfbaan Molenberg laat u zich verwennen in een van de wellness faciliteiten. Een uitstekende combi van inspanning en ontspanning.

Golfclub Grevelingenhout

3-daags Golfarrangement in Zeeland - Overnachten in Zierikzee en golfen in Bruinisse

Zierikzee 59 verkocht

Bent u een grote fan van de golfsport? Dan bieden wij u een compleet verzorgd golfarrangement aan waarbij u speelt op 1 van de mooiste golfbanen in Zeeland in Bruinisse. U overnacht 2 nachten in een bijzonder hotel in het karakteristieke Zierikzee waar u geniet van het 4-gangen diner die de kok met liefde heeft bereidt.

Golfen in Zeeland

Golfarrangement in Renesse - 3 dagen genieten en 1 dag golfen

Renesse 16 verkocht

Altijd al willen golfen in het mooie uitgestrekte Zeeuwse landschap? Voor de golfliefhebber hebben we een speciaal 3-daags Golfarrangement in het Zeeuwse Renesse waar u kunt golfen op golfbaan Grevelingenhout in Bruinisse en overnacht in Renesse.

goese golf

18-holes Greenfee bij de Goese Golf in Zeeland

Goes 22 verkocht

De Goese Golf is een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Naast de diepgroene ruime fairways zijn de kreek- en waterpartijen nadrukkelijk in de baan gesitueerd. Statige knotwilgen, typerend voor dit deel van Zuid-Beveland, en verschillende soorten weide- en watervogels zijn in grote getalen aanwezig. Vanaf de gele tees is de Championship Course ruim 6100 meter lang en daarmee één van de langste banen van Nederland. Het water dat vanuit de Oosterschelde de golfbaan in stroomt komt op meer dan 10 holes in het spel. De fraai geonduleerde greens zijn zeer ruim en worden op alle 18 holes vergezeld van één of meerdere strategisch geplaatste greenbunkers.

Goese Golfbaan

Luxe hotel in Zierikzee - Culinair genieten en 18 holes golfen op de Goese Golfbaan

Zierikzee

Verblijf in dit luxe 4-sterren hotel in Zierikzee waar u culinair kunt genieten van een hoog niveau, stijlvol kunt overnachten in luxe kamers en heerlijk gaat golfen op de parkachtige 18 holes wedstrijdbaan van de Goese golf met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Geniet van 3 heerlijke dagen in het mooie Zeeland.

bordgolfbaan

3-daags Golfarrangement vanuit uw strandhotel - in Zeeland

Burgh-Haamstede

Heerlijk golfen op een unieke golfbaan en overnachten in een strandhotel in Zeeland. Heerlijk een keertje golfen op een terrein van ruim 52 ha groot, in voormalige landerijen en bossen, naast Bruinisse. Hier vermengt de zilte zeelucht zich met de heerlijke geur van kastanjebloemen en het prachtige groen dat de 18-holes baan omringt. Als u terug komt in het hotel kunt u lekker relaxen in de eigen Spa, een drankje doen in de bistro of op het terras.

uitzichtgolfbaan

3-daags Zeeuws Golfarrangement - Golfen bij Grevelingenhout en Overnachten in Strandhotel

Scharendijke

Heerlijk golfen op de unieke golfbaan Grevelingenhout en overnachten in een strandhotel in Zeeland. Heerlijk een keertje golfen op het terrein van ruim 52 hectare groot, in voormalige landerijen en bossen, naast Bruinisse. Hier vermengt de zilte zeelucht zich met de heerlijke geur van kastanje bloemen en het prachtige groen dat de 18-holes baan omringt.  Als u terug komt kunt u lekker relaxen in de eigen Spa, een drankje doen in de bistro of op het terras.

Goese Golfbaan in Goes Zeeland

3-daagse golfarrangement in Zeeland - Overnachten in Arnemuiden en golfen in Goes

Arnemuiden

Dit hotel ligt op een unieke plek, direct aan het Veerse Meer op Walcheren in Zeeland. Een heerlijk verblijf voor 2 nachten. Op nog geen 20 minuutjes rijden vindt u de Goese Golf. Heerlijk golfen op een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap.

Goese Golfbaan in Goes Zeeland

2-daags Golfarrangement in het Zeeuwse Walcheren - Prachtig uitzicht over het Zeeuwse landschap

Arnemuiden 2 verkocht

Overnacht in dit heerlijke 4-sterrenhotel. Met uitzicht op het Veerse Meer is dit een unieke locatie op Walcheren in Zeeland. Overnacht in 1 van de moderne kamers met bad of douche. U gaat op 1 keer golfen bij de Goese Golf, een parkachtige 18 holes wedstrijdbaan met mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. Deze golfbaan ligt op nog geen 20 minuten rijden van het hotel.

Golfbaan

18-holes greenfee bij Golfbaan Grevelingenhout

Bruinisse

Langs het prachtige Grevelingenmeer ligt een unieke golfbaan. Heerlijk een keertje golfen op een terrein van ruim 52 ha groot, in voormalige landerijen en bossen, naast Bruinisse. Hier vermengt de zilte zeelucht zich met de heerlijke geur van kastanjebomen en het prachtige groen dat de 18-holes baan omringt. De baan en de vele enthousiaste spelers dagen én nodigen u uit.

10 Uitstapjes

Golfarrangementen maakt gebruik van cookies
Golfarrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfarrangementen