Rijnland-Palts

golfbaan

3-daags Golfarrangement op een prachtig Landgoed in Rijnland-Palts met 2 Greenfees

Ingelheim am Rhein 4 verkocht

Laat het drukke stadsleven even achter u en geniet van een heerlijk verblijf in het Duitse Rijnland-Palts. U overnacht in een luxe hotelkamer of studio op een schitterend landgoed tussen de wijngaarden en glooiende heuvels van Rheinhessen. Vanuit uw kamer heeft u uitzicht op de direct naastgelegen 18-holes golfbaan van het hotel. Tijdens uw verblijf zijn er twee 18-holes greenfees inbegrepen.

Golf

Golfen in de Duitse Wijnstreek in het Ahrdal en Slapen in een 4-sterren hotel in een Middeleeuws stadje

Bad Neuenahr-Ahrweiler

Golf 18 holes in het prachtige landschap van de Eifel in Duitsland op 1 van de meest pittoreske golfbanen van Europa en geniet in een 4-sterren hotel in Bad Neuenahr. Laat u in het hotel verwennen met elke ochtend een ontbijt en 's avonds heerlijk tafelen en genieten van de wijnen uit deze wijnstreek.

Golfbaan Bad Neuenahr-Ahrweiler

Een 18-holes Greenfee bij Golf- und Landclub Bad Neuenahr-Ahrweiler

Bad Neuenahr-Ahrweiler 4 verkocht

Deze golfbaan ligt in het prachtige landschap van de Eifel in Duitsland en is een van de meest pittoreske golfbanen van Europa. De golfbaan strekt zich uit over 72 hectare en bestaat uit een 18-holes championship course met een par van 72.

Cochem Mossel, Golfclub

Greenfee bij Golfclub Cochem Mosel in Duitsland

Ediger-Eller 6 verkocht

De golfbaan Cochem Moselle Course in Duitsland biedt alles wat het hart van een golfer sneller doet kloppen. Indien u al een ervaren speler bent, dan biedt de vernieuwde 18-holes golfbaan een welkome afwisseling. Indien u nog niet zo ervaren bent en niet over een geldig Gvb handicap bezit, dan kunt u een balletje slaan op de 9-holes golfbaan.

4 Uitstapjes

Golfarrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Golfarrangementen