Arcade
Arcade
Arcade
Lange Haven
Golfbaan Kralingen in Rotterdam

Onze partner

Deze stadsvilla is een kleinschalig suite hotel. Het suitehotel is gevestigd in een monumentaal pand daterend uit 1750 aan de authentieke Lange Haven in Schiedam. De Stadsvilla beschikt over 17 mooie (suite) hotelkamers. De historische omgeving en de sfeer van de Lange Haven zijn één van de redenen waarom wij deze locatie hebben gekozen. We hebben dan ook de sfeer van het monumentale pand behouden en gecombineerd met een modern en comfortabel design. Onze Stadsvilla is een plek die modern en huiselijk aanvoelt en waar gasten thuiskomen. Ook beschikken wij over 10 privé parkeerplekken en zijn wij slechts op 3 minuten loopafstand van een ruime parkeergarage.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Wifi
Parkeren
Familiekamers

Schiedam vanaf het water

Bekijk Schiedam vanaf het water met een leuke rondvaart door de grachten! Je vaart langs de bezienswaardigheden van Schiedam, terwijl je luistert naar grappige anekdotes en boeiende verhalen van de gids.

Kamers

Superior Double
Wij beschikken over 4 Superior Double kamers. De knusse en compacte kamers hebben een gezellige inrichting met een kingsize boxspring en een eigen badkamer met douche, toilet en föhn. Alle Superior Double kamers beschikken over een TV, een koelkast, Minibar, Plat & Bruisend water, koffie & thee faciliteiten, een kleine bureau en kledingrekje/kast.

Suite
De Suites zijn ruim en sfeervol ingericht en voorzien van een eigen badkamer met douche of bad en toilet. Alle Suites kamers beschikken over een TV, kitchenette met kookfaciliteiten (combi magnetron, koelkast, eierkoker, koffie & thee faciliteiten), een gezellig zitje met TV, eethoek en een kledingkast rek. De Suites zijn geschikt voor een lang verblijf.

Appartement
De Stadsvilla beschikt over 1 ruim appartement, voorzien van een kingsize boxpring, een ruime badkamer met douche, toilet en föhn. Verder is er een TV, een aparte zithoek met TV, eethoek en een kledingkast aanwezig. Het appartement beschikt over een luxe pantry met kookfaciliteiten (combi magnetron, koelkast, eierkoker, koffie & thee faciliteiten).

Familiesuite
De familiesuite van Stadsvilla Mout is bijzonder ingericht. De kinderen slapen niet in een aparte ruimte, maar boven, op de vide! Waar ze heerlijk in bed kunnen neerploffen. Babybedje is beschikbaar op aanvraag. Verder heeft de familiekamer een standaard kingsize boxspring, een badkamer met douche, toilet & föhn. Er is een TV, uitgebreide kitchenette met kookfaciliteiten (combi magnetron, koelkast, eierkoker, koffie & thee faciliteiten), een aparte zithoek, eethoek en een kledingkast. De familiekamer is geschikt voor 2 volwassen, maximaal 2 kinderen tot 16 jaar en een baby.

Havensuite
De Haven Suites hebben een prachtig uitzicht over de historische Lange Haven van Schiedam. Onze Haven Suites zijn ruim en sfeervol ingericht en voorzien van een eigen badkamer met douche of bad en toilet. Alle Haven Suites beschikken over een TV, kitchenette met kookfaciliteiten (combi magnetron, koelkast, eierkoker, koffie & thee faciliteiten), een gezellig zitje met TV, eethoek en een kledingrek. De kamers zijn geschikt voor een lang verblijf.

Onontdekte Schiedam

Het onontdekte Schiedam met al haar ambacht en de sfeer van de Lange Haven zijn één van de redenen waarom een overnachting bij deze stadsvilla zo bijzonder is. Voor gasten die toe zijn aan rust en luxe is dit dé perfecte uitvalsbasis dichtbij Rotterdam. Tot snel!

Golfarrangementen maakt gebruik van cookies
Golfarrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfarrangementen