Ontdek onze mooie golfbanen in Noord-Brabant

Ontdek onze mooie golfbanen

Golfen in Den Bosch

Golfen op Golfparc de Pettelaar in Den Bosch

Den Bosch 60 verkocht

Uniek gelegen tussen het Provinciehuis Noord-Brabant en de A2. Voor zowel de enthousiaste beginner als voor de gevorderde golfer, zowel privé als zakelijk, bieden wij u negen markante holes, een bourgondisch clubhuis en een machtig verlichte driving range, putting green en approaching green.

Hole 18

Greenfee bij Golfpark De Turfvaert

Rijsbergen 91 verkocht

De Turfvaert is een 18 holes Inland Linkscourse Golfbaan in het Brabants Rijsbergen. De golfbaan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler.

Golfclub de Haenen in Teteringen

Golfen bij Golfpark de Haenen in Brabant

Teteringen 42 verkocht

Golfpark de Haenen in het Brabantse Teteringen is een park waar genieten voorop staat. De golfbaan is voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer een uitdagende baan. Er is een 18 holes baan en een schitterende Par 3. Er zijn verschillende oefenfaciliteiten naast de driving range die voor iedereen toegankelijk zijn. Onbetwist de meeste afwisselende baan van Brabant!

Golfbaan Overloon

Greenfee bij Golfbaan Overloon

Overloon 23 verkocht

De 9 holes golfbaan heeft mooie uitdagende elementen met verschillende hoogtes. Er zijn vijvers met unieke rotspartijen en zelfs een waterval. Zowel de beginnende, als ook de gevorderde golfer zal hier met veel plezier een balletje kunnen slaan. U speelt in Overloon altijd op zomergreens! Bij de golfbaan zijn uiteraard ook oefenfaciliteiten als een chipping green, putting green en driving range.

4 Uitstapjes

Golfarrangementen maakt gebruik van cookies
Golfarrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfarrangementen