Cochem Mossel, Golfclub
Cochem Mossel, Golfclub
Cochem Mossel, Golfclub
Cochem Mossel, Golfclub

Greenfee bij Golfclub Cochem Mosel in Duitsland

De golfbaan Cochem Moselle Course in Duitsland biedt alles wat het hart van een golfer sneller doet kloppen. Indien u al een ervaren speler bent, dan biedt de vernieuwde 18-holes golfbaan een welkome afwisseling. Indien u nog niet zo ervaren bent en niet over een geldig Gvb handicap bezit, dan kunt u een balletje slaan op de 9-holes golfbaan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan

Greenfee bij Golfclub Cochem Mosel in Duitsland

De golfbaan Cochem Moselle Course is geschikt voor alle handicapklassen. Indien u al een ervaren speler bent, dan biedt de vernieuwde 18-holes golfbaan een welkome afwisseling. De grote 18-holes Moezelbaan heeft open waterpartijen en goed geplaatste bunkers. Indien u nog niet zo ervaren bent en niet over een geldig Gvb handicap bezit, dan kunt u een balletje slaan op de 9-holes golfbaan.

Op de golfbaan zijn er voldoende oefengreens, een pitching en chipping area aanwezig waar u putt, pitching en chipping kunt oefenen. De ruime driving range met 30 tees wordt ook door niet-golfers gebruikt als oefenterrein om de eerste swings te leren of om op de doelborden op de range te richten.

Prijzen:

9-holes greenfee maandag t/m vrijdag: € 35,00 per persoon
9-holes greenfee zaterdag t/m zondag: € 40,00 per persoon

18-holes greenfee maandag t/m vrijdag: € 62,00 per persoon
18-holes greenfee zaterdag t/m zondag: € 72,00 per persoon

Geef bij uw reservering door op welke dag u wilt golfen en welke starttijd u wenst.

De golfbaan is op 283 km gelegen van Arnhem.

Anoniem
8
20 september 2023
Zeer mooie en goed onderhouden 18 holes baan!
Anoniem
8
13 augustus 2023
In één woord 'prima' en heeft geen verdere uitleg nodig !

Onze partner

Greenfee bij Golfclub Cochem Mosel - Duitsland

De golfbaan Moselle Course biedt alles wat het hart van een golfer sneller doet kloppen. Indien u al een ervaren speler bent, dan biedt de vernieuwde 18-holes golfbaan een welkome afwisseling. Indien u nog niet zo ervaren bent en niet over een geldig Gvb handicap bezit, dan kunt u een balletje slaan op de 9-holes golfbaan.

9-holes Eifel Course zonder Gvb en vernieuwde 18-holes Moezelbaan

De golfbaan is geschikt voor alle handicapklassen. Indien u wenst een rondje te golfen en de sport  te leren kennen, maar niet over een geldig Gvb handicap beschikt, dan bent u van harte welkom op de 9-holes Eifel Course golfbaan. Wanneer u al een ervaren en sportieve golfer bent, dan biedt de vernieuwde 18-holes golfbaan een welkome afwisseling. De grote 18-holes Moezelbaan heeft open waterpartijen en goed geplaatste bunkers. De absolute hoogtepunten van de baan zijn het adembenemende uitzicht op het Moezelplateau, het uitzicht op de Eifel en de rust van de baan. De baan wordt dagelijks verzorgd door professionele greenkeepers met veel oog voor detail en is daardoor van uitstekende kwaliteit.

Uitgebreide oefenmogelijkheden

Op de golfbaan zijn er voldoende oefengreens, een pitching en chipping area aanwezig waar u putt, pitching en chipping kunt oefenen. De mooie en ruime driving range met 30 tees wordt ook door niet-golfers gebruikt als oefenterrein om de eerste swings te leren of om op de doelborden op de range te richten. Ook als het regent, is het mogelijk om lange ritten te oefenen, aangezien een groot deel van de driving range overdekt is.

Hoog terras met prachtig uitzicht op de Eifel en de Hunsruck

Midden in de vakantieregio Moezelvallei, geopend in 2006, op een hoog terras boven het bekende vakantieoord Cochem, biedt de atletisch veeleisende golfbaan een prachtig uitzicht op de Eifel en de Hunsruck. Talrijke attracties zoals wijnproeverijen, boottochten, wandelingen, nordic walking, mountainbiken en de nabijgelegen Nurburgring nodigen uit. Wilt u deze streek ervaren, waar gastvrijheid wordt geleefd en een goed glas wijn het leven aangenamer maakt, dan bent u ook van harte welkom bij de golfbaan.

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Ediger-Eller

Ediger-Eller

Golfarrangementen maakt gebruik van cookies
Golfarrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfarrangementen