Golfbaan Hunxerwald
Golfbaan Hunxerwald
Golfbaan Hunxerwald
Golfbaan Hunxerwald
Golfbaan Hunxerwald

18-holes Greenfee bij Golfclub Hunxerwald in Duitsland

Een 18-holes Greenfee bij Golfclub Hunxerwald is een geweldige manier om te genieten van een dag golfen op een mooie baan in Duitsland. De greenfee biedt toegang tot alle 18 holes van de baan en omvat ook het gebruik van de oefenfaciliteiten zoals de driving range en putting green. Bovendien beschikt deze golfclub over een clubhuis waar u na het golfen kunt genieten van een hapje en een drankje.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405830.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan
Oplaadpunt
Huisdieren niet toegestaan

18-holes Greenfee bij Golfclub Hunxerwald

Een 18-holes Greenfee bij Golfclub Hunxerwald is een geweldige manier om te genieten van een dag golfen op een mooie baan in Duitsland. De greenfee biedt toegang tot alle 18 holes van de baan en omvat ook het gebruik van de oefenfaciliteiten zoals de driving range en putting green. Bovendien beschikt deze golfclub over een clubhuis waar u na het golfen kunt genieten van een hapje en een drankje.

Prijzen:

18 holes greenfee doordeweeks: € 65,00 per persoon
9 holes greenfee doordeweeks: €40,00 per persoon

18 holes greenfee weekend: € 80,00 per persoon
9 holes greenfee weekend: € 50,00 per persoon

Huur buggy 18 holes: € 35,00 per persoon
Huur buggy 9 holes: € 20,00 per persoon

Maximaal aantal personen per flight: 4

De bovenstaande prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Guido Hupjé
9
13 mei 2024
Prima geregeld. We stonden netjes in het systeem van de caddymaster bij aankomst. Snel antwoord ontvangen van Sjors van der Meer op mijn vraag via de mail. Kortom prima aanbieding!
De baan was alleen nog wel erg nat van alle regenval van de afgelopen periode, maar dat heeft niets te maken met de service van Recreatief.nl BV.

Onze partner

Golfclub Hunxerwald

Golfclub Hunxerwald is een golfbaan gelegen in de buurt van Hunxe, Duitsland. De baan is ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect Christoph Städler en biedt golfers van alle niveaus een uitdagende en plezierige speelervaring. De baan heeft 18 holes, elk met een uniek ontwerp en uitdagende kenmerken. Het landschap rondom de baan is ook erg mooi, met groene bossen en glooiende heuvels die een prachtig uitzicht bieden tijdens het spelen. Deze bomenrijke en lichtglooiende baan ligt in een mooie rustige setting aan de rand van het Hünxerwald op 3 kwartier rijden van de Nederlandse grens. 

 

Golfen bij Hunxerwald

De licht glooiende baan Hünxerwald is prachtig ingebed in haar natuurlijke, bosrijke omgeving. Hier golft u nog in alle rust. Hünxerwald is een tamelijk afwisselende baan waarbij de tweede 9 holes zich heel anders presenteren: veel variatie in afstanden naar de green. Een oud bomenbestand, sloten, vijvertjes en hoge rough geven je op alle 18 holes voldoende uitdaging. Ervaar het gevoel van kippenvel als je baan 13 in de avondzon speelt. Wees enthousiast over het naderingsschot naar de eilandgreen op hole 15. Riskeer het schot met de driver op de goed beschermde green op hole 3 of speel conservatief over de dogleg naar een par op hole 1. De mooie baan van golfclub Hunxerwald wordt het hele jaar door zeer goed onderhouden. Een gunstig pluspuntje is dat de loopafstand tussen de holes niet groot is. Daarnaast liggen de bunkers, fairways, greens en t-boxen er heel goed bij.

Faciliteiten en overige informatie

Golfclub Hünxerwald beschikt over: een drivingrange, chipping area, putting green, golfschool, buggy verhuur, trolley verhuur, bar, restaurant en kluisjes.

Ze laten 4 personen toe in een flight, de handicap moet 54,0 of lager zijn.

Dinsdag en woensdag zijn vrouwen- en mannendagen voor clubleden, dus vanaf 13:00 uur is de baan gesloten voor bezoekers. 

 

Restaurant

Of je nu een goudbruin gebakken schnitzel, een pasta met verse garnalen of een appelpannenkoek bestelt, elk gerecht wordt met liefde en passie bereid. Van snacks tot stevige diners, hun gastronomie bestrijkt het volledige spectrum aan culinaire hoogstandjes. Regionaliteit ligt ze nauw aan het hart. Met veel aandacht voor detail nodigen zowel het clubhuis als het prachtige terras uit tot verpozen.

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Hunxe

Hünxe is een gemeente in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het bevindt zich in een landelijke omgeving, omgeven door natuur en groene landschappen. Het maakt deel uit van het natuurpark Hohe, dat staat bekend om zijn bossen, heidevelden en meren, wat mogelijkheden biedt voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. Hünxe heeft een historische windmolen genaamd "Hünxer Windmühle." In de buurt van Hünxe bevindt zich Kasteel Lembach, een historisch kasteel dat dateert uit de 14e eeuw. Het kasteel en het omliggende terrein kunnen interessant zijn voor liefhebbers van geschiedenis.

Golfarrangementen maakt gebruik van cookies
Golfarrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfarrangementen