Onze partner

4 reviews

8.0

Reviews van gasten

Anoniem

Prachtige baan. Uitdagend. Heel goed onderhouden. Met plezier gespeeld.

9
Pascal Meulengraaf

Mooie baan die er heel netjes bij ligt en ontzegt mooie holes heeft

8
van Wijnbergen

Het Fletcher hotel was vrij basic als accommodatie, met name de matrassen konden steviger. De kwaliteit van het ontbijt en diner was goed en de afhaalmogelijkheid prima geregeld. Beide golfbanen waren gastvrij en zeker voor herhaling vatbaar.

7
Jan van den Biggelaar

Mooie bosbaan. We zijn hartelijk verwelkomd. Gebruik van de drivingrange met een mandje ballen was inbegrepen. Prima oefenfaciliteiten. Jammer dat de greens niet top waren. Horeca helaas nog dicht maar prima to go koffie.

8

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Golfarrangementen informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Golfarrangementen en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Golfarrangementen maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405830. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405830

Waarom bij ons boeken?

174+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.