2 daagse Golfarrangementen in Genk

Nachtje weg met goed verblijf en heerlijk golfen.

Hotel aanzicht

2-daags Culinair Golfarrangement net over de grens in Belgie - Golfbaan aan het hotel

Genk 46 verkocht

Op deze prachtige locatie is het volop genieten. Het hotel dat voorzien is van hedendaags comfort, is gelegen aan de 18-holes golfbaan Spiegelven. In de avond geniet u van een gastronomisch 4-gangen diner in het restaurant dat door Michelin is erkend met een Bib Gourmand! Het hotel ligt op 20 minuten van Geleen en een half uurtje van Maastricht.

International Golf Maastricht

2-daags Gastronomisch Golfarrangement in Belgie - Diner in Restaurant met Michelin Ster

Genk 4 verkocht

Dit golfarrangement biedt u een unieke ervaring. U begint uw verblijf met een overheerlijk 6-gangen diner in een Michelin Ster bekroond restaurant. Na een goede nachtrust wacht u een rijkelijk en uitgebreid ontbijtbuffet, waarna u direct vanuit het hotel de golfbaan op kunt lopen voor een potje golf. Met deze bijzondere combinatie van culinair genot en sportieve activiteit bent u verzekerd van een onvergetelijk verblijf.

International Golf Maastricht

2-daags Golfarrangement net over de grens in Belgie - Golfen op 2 golfbanen

Genk 8 verkocht

Dit 2-daags Culinair Golfarrangement brengt u naar België, net over de grens. Een combinatie van culinaire verwennerij en golfen op 2 prachtige golfbanen. Het hotel is gelegen aan de 18-holes golfbaan Spiegelven. 's Avonds kunt u genieten van een gastronomisch diner in het restaurant dat erkend is door Michelin met een Bib Gourmand. De volgende dag kunt u nog eens heerlijk golfen op de International Golf Maastricht voordat u weer huiswaarts keert.

3 Uitstapjes

Golfarrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Golfarrangementen