Erica

Erica

Populair
golfbaan

Genieten, Ontspannen en Golfen in Drenthe met het 3-daags Golfarrangement

Erica 861 verkocht

Het resort in Erica is de plek waar u zich goed voelt. Het 4-sterrenhotel is gesitueerd aan de rand van het groene natuurgebied Bargerveen/Veenland. De Golfbaan is de best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland. Naast een 9 holes Championship Course beschikt het resort over een prachtige Par 3 baan, mooie chipping- en puttinggreens en een verlichte driving range.

hotel

SUPER 2-daags Golfarrangement in Drenthe - Golfen en Ontspannen in een 4-sterren hotel

Erica 225 verkocht

Zin om samen met uw golfpartner 2 dagen te genieten van een fantastische golfaanbieding voor een mooie prijs? U overnacht in een Wellness- en Golfhotel in Erica. Het 4-sterren hotel wordt omringd door een prachtige natuurgebied. Op de dag naar keuze kunt u gebruik maken voor de 9-holes greenfree. Geef bij uw reservering door wanneer u dan wilt golfen.

golfbaan

3-daags Golfarrangement in Drenthe - Genieten, ontspannen en golfen op 2 verschillende golfbanen

Erica 5 verkocht

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van een heerlijk 3-daags Golfarrangement in Drenthe. Verblijf in het comfortabele 4-sterrenhotel van het resort in het Drentse Erica. Tijdens uw verblijf gaat u golfen op 2 verschillende golfbanen. Aan het hotel ligt de best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland en u speelt een uitdagende 18 holes bij Golfpark Exloo. Kortom, ontspannen, genieten en heerlijk golfen op topniveau.

3 Uitstapjes

Golfarrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Golfarrangementen