Golfbaan
Golfbaan
golfbaanwater
Golfbaan

18-holes greenfee bij Golfclub Nieper Kuhlen

18-holes golfen op een prachtige golfbaan over de grens in Duitsland! Beleef de prachtige natuur, laat u verwennen door onze gastronomie en geniet van de clubsfeer. Golfen met vrienden of familie bij deze prachtige golfclub!

Golfen bij golfclub Nieper Kuhlen

Golfen op een mooie golfclub over de grens in Duitsland! Beleef de prachtige natuur, laat u verwennen door onze gastronomie en geniet van de clubsfeer. U zult veel aardige mensen ontmoeten die uw instap in het clubleven en golf gemakkelijker zullen maken. Golfen met vrienden of familie op twee golfbanen die prachtig zijn geïntegreerd in het Nederrijnlandschap. Als een van de weinige golfclubs aan de Nederrijn biedt Golfclub Nieper Kuhlen 27-holes aan. Ver weg van stress en lawaai kunt u hier ontspannen van het dagelijkse leven.

Prijs: € 70,00 p.p. voor een 18 holes greenfee

De prijs van deze greenfee bij Golfclub Nieper Kuhlen is geldig tot en met 31 december 2024.

Onze partner

Algemene informatie

Beleef de prachtige natuur, laat u verwennen door onze gastronomie en geniet van de clubsfeer. U zult veel aardige mensen ontmoeten die uw instap in het clubleven en golf gemakkelijker zullen maken. Golfen met vrienden of familie op twee golfbanen die prachtig zijn geïntegreerd in het Nederrijnlandschap.

De golfbaan

Als een van de weinige golfclubs aan de Nederrijn biedt Golfclub Nieper Kuhlen. Onze leden een 27-holes golfbaan aan. Ver weg van stress en lawaai kunt u hier ontspannen van het dagelijkse leven.

Golffaciliteiten

 Het gevarieerde speelaanbod op beide faciliteiten met hun karakteristieke en individueel vormgegeven banen, naast de aantrekkelijke Nederrijn. Landschap biedt vele eerlijke en sportieve uitdagingen voor de verschillende niveaus van onze leden en gasten.

Het restaurant

Dit restaurant biedt niet alleen een schilderachtige sfeer, maar ook een uniek uitzicht op het weelderige groen van de golfbaan. De lichte kamers van ons restaurant creëren een aangename omgeving voor momenten van genieten.  Eten in het mooie cafe-restaurant van Golfclub Nieper Kuhlen. u kunt zich verheugen op een regionale keuken met een mediterraan tintje!

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Neukirchen-Vluyn

Golfarrangementen maakt gebruik van cookies
Golfarrangementen is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Golfarrangementen